Online Resimdeki Yazıları Word'e Çevir

 Online olarak resimdeki yazıları worde çevirerek üzerinde değişiklik yapmak ister misiniz? Bu yazımızda online ve ücretsiz olarak resimdeki yazıları word formatına çeviren bir program önereceğiz. Program kullanımı ücretsizdir.

Nerede mi kullanacaksınız, başka neler mi yapabilirsiniz? İsterseniz kısaca bu sorulara yanıt verelim. Telefonunuzla kitabın resmini çektiniz ancak bazı bölümlerini değiştirmek istiyorsunuz, bu resim formatında olduğu için bir harf bile değiştirmek mümkün değil veya oldukça zor. Ama online ocr sayfasına girerek resim olarak çekmiş olduğunuz kitap sayfalarını .doc formatına dönüştürebilirsiniz.

Uygulama kendi sayfasında "PDF ve resimlerden (JPG, BMP, TIFF, GIF) metin çıkarın ve düzenlenebilir Word, Excel ve Metin çıktı formatlarına dönüştürün" şeklinde tanımlanmaktadır.

Uygulamanın çeviri başarısı yüzde yüz değildir, ancak oldukça başarılı sayılabilir. Aşağıda resim üzerindeki yazının worde dönüştürülmüş hali örnek olarak verilmiştir.

Resimdeki yazının dönüştürülmüş hali: "♦ Bir Delinirı Hatıra Defteri online rdall L.)Beşikçioglu'nun yıllardır oynadı-gı "Bir Delinin Hatı-ra Defteri" adlı oyun şimdi çevrirniçi ola-rak izleyiciyle bulu-şuyor. 6 $ubat akşa-mı saat 20.30'dan iti-baren i zleyebileceği-niz oyunun biletleri-ni edine-bilirsiniz. "

Uygulamaya https://www.onlineocr.net/ internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
PAYLAŞ

0 Yorum

Yorum Gönder

Yayın üstü reklam

Yayın ortası reklam 1


Yayın ortası reklam 2

Yayın altı reklam