Sesi (Konuşmayı) Yazıya Çeviren Örnek Programlar

 Siz konuşun sesinizi veya konuşmanızı, program sekreteriniz olarak yazıya dönüştürsün.

Kalem kağıdınız yok. Klavyeniz bozuk, eliniz veya parmağınızda yazmayı engelleyen bir durum sözkonusu ama yazmanız da gerekiyor. Bu durumda söylediklerinizi not edecek bir sekretere ihtiyacınız var. Bilgisayarınız yanınızdaysa ve aşağıdaki programlardan birini açtıysanız sekreteriniz söylediklerinizi aynen yazmaya hazırdır.

İşte örnek konuşmayı yazıya çeviren programlar

.

1. https://www.speechtexter.com: 





Denediklerim içerisinde en başarılı olan programlardan birisi.Ücretsiz ve Türkçe de dahil olmak üzere çoklu dil desteği bulunmaktadır. Kurulum veya indirme gerektirmeden siteye girerek konuşmalarınızı yazıya dönüştürebilirsiniz. Programın en güzel özelliklerinden birisi de  yazı üzerinde değişiklikler yapılabilmesidir.

2. https://www.google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html: Türkçe ile birlikte bir çok dil desteği bulunmaktadır. Başarılı bir program.


3. https://voicenote.in/live:

Çok başarılı ve özelliklere sahip programlardan birisidir. Yazı fontları dışında ekleme ve çıkarmalar yapabilme olanağının yanı sıra bu program da çoklu dil desteğine sahiptir.


Konuşmayı yazıya çeviren programa ihtiyacınız varsa, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz 3 programdan birisi mutlaka işinizi görecektir.


PAYLAŞ

0 Yorum

Yorum Gönder

Yayın üstü reklam

Yayın ortası reklam 1


Yayın ortası reklam 2

Yayın altı reklam